AloHaber Anında Haber Programı Sözleşmeler

Kullanım Şartları

18 yaşından küçük kişiler Alomaliye AloHaber dan alışveriş yapamazlar.
Alomaliye AloHaber dan alışveriş yapmak için sisteme üye olmak zorundasınız. Üye olmak son derece kolay ve ücretsizdir.

Alomaliye AloHaber da satışa sunulan tüm ürünlerin fiyatları ve uygulanan satış koşulları, yalnızca Alomaliye AloHaber da geçerlidir.

Alomaliye AloHaber internet sitesinde yayınlanan fiyatları, görselleri, özellikleri ve tüm diğer bilgileri önceden haber vermeden değiştirme hakkını saklı tutar.
Alomaliye AloHaber, dizgi ve sistem hatalarından kaynaklanan fiyat ve içerik hatalarından sorumlu değildir. Alomaliye AloHaber, fiyatı hatalı gösterilen siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.
Alomaliye AloHaberdan alışveriş yaptığınızda, bunun kişisel kullanım amaçlı bir alışveriş olduğunu, yeniden satış amaçlı olmadığını kabul etmiş olmaktasınız.
Alomaliye AloHaberda yayınlanan hiçbir metin ya da görsel materyal izinsiz olarak kullanılamaz. Bu sitede yer alan hiçbir materyal ve fonksiyonalite, Alomaliye.com izni olmadan, başka mecralarda yayınlanamaz, kopyalanamaz, tekrar üretilemez.
Havale/EFT siparişlerinin işleme alınma tarihi, siparişin verildiği tarih değil, ödemenin banka hesaplarımıza ulaştığının görüldüğü tarihtir.
Havale/EFT siparişlerinde, 1 hafta içinde ödemesi gerçekleştirilmeyen siparişler iptal edilir.
Alomaliye AloHaberda satışa sunduğu onlarca ürünün hepsinin stoğunu tutmamaktadır. Sipariş edilen ürünler, gerekli görüldüğü durumlarda tedarik edilmektedir. Ancak çeşitli sebeplerle, sipariş verilen ve stokta olmayan ürünlerin tedariki mümkün olmayabilir. Bu durumda siparişi veren kişi, e-posta ya da telefon aracılığıyla bilgilendirilir ve ürün için alınan tüm tutar, sipariş kredi kartı kullanılarak verildiyse, kredi kartına, havale/EFT yoluyla verildiyse, banka hesabına iade edilir.


Alomaliye AloHaber web sitesini kullandığınızda, yukarıdaki hüküm ve koşulları okumuş, anlamış ve kabul etmiş olmaktasınız.

Gizlilik Bildirimi

Bu gizlilik ilkeleri Timecom Bilgisayar Yazılım Basın ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. tarafından, Timecom Bilgisayar Yazılım Basın ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.nin gizlilik konusundaki sorumluluklarının tesbiti için hazırlanmıştır. Aşağıdaki maddeler online.alomaliye.com web sitelerinin üzerindeki bilgi toplama ve dağıtımı işlemlerinin kurallarını içermektedir.

IP adresinizi sunucularımızdaki sorunların giderilmesi ve internet sitemizi yönetmek için kullanacağız. IP adresiniz, sizi ve alışveriş sepetinizi tanımak ve açık demografik bilgilerinizin toplanması için kullanılacaktır.

Sitemizde alışveriş sepetinizin takibi ve aynı reklamların ard arda görülmesinin engellenmesi için Cookie lerden yararlanılmaktadır. Cookielerden size ilgi alanlarınız doğrultusunda içerik sunulması ve tekrar tekrar şifre girmemeniz için şifrenizin saklanması gibi konularda yararlanılmaktadır.

Sitemiz içerisinde başka sitelere de bağlantılar bulunmaktadır. online.alomaliye.com adlı web sitelerimiz diğer sitelerin gizlilik politikaları ve içeriklerinden sorumlu değildir.

Sitemizin sipariş formlarında kullanıcılarımız, iletişim bilgilerini (isim, soyad, adres, telefon, email adresi gibi), finansal bilgilerini (kredi kartı bilgileri, hesap numarası) ve kişiye özel bilgilerini (vergi numarası, kimlik numarası) girmelidir. İletişim bilgileri ayrıca kullanıcımızla iletişime geçmemiz gerektiğinde kullanılacaktır. Kullanıcılarımız isteklerine bağlı olarak sistemimizden kayıtlarını sildirebilirler. Alınan finansal bilgiler satın alınan ürün ve hizmetlerin bedelinin tahsil edilmesinde ve diğer gerek duyulan durumlarda kullanılacaktır. Kişiye özel bilgiler kullanıcılarımızın sisteme girişlerinde ve diğer gerektiği durumlarda kişinin kimliğinin doğrulanmasında kullanılacaktır. İstatistiki bilgiler ve profil bilgileri ayrıca sitemizin içinde de toplanmaktadır. Bu bilgiler istenilen tüm durumlarda kullanılabilir. Bu bilgiler ziyaretçi hareketlerinin izlenmesi, kişiye özel içerik sağlanması durumlarında kullanılacaktır.


Güvenlik

Sitemizde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için firmamızca uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik önlemleri şunlardır:

1. Siparişlerinize ait bilgi ve belgeler kilitli kasamızda saklanmaktadır.
2. İlgili Bankanın hazırlamış olduğu güvenlik önlemleri
3. SSL 256 Bit güvenlik uygulaması


Web sunucumuz ve tarayıcınız arasında SSL bağlantısı sayesinde bir güvenli bölge oluşturulmaktadır. SSL bağlantı sağlandığında, web sunucusundan tarayıcınıza, tarayıcınızdan da web sunucumuza gönderilen veriler kesinlikle üçüncü kişi veya kurumlarca izlenemez. Mozilla Firefox ve Internet Explorer kullanıcıları sunucumuz ile olan SSL bağlantılarını şu şekilde görmektedirler: (ekranda kilit resmi vardır)



Lütfen sayfalarda bulunan formlara kredi kartı bilgilerinizi girerken bu asma kilit işaretinin mevcut olduğunu kontrol ediniz. Asma kilit işareti gözükmüyor ise, lütfen bizimle iletişime geçiniz ve kesinlikle sayfaya kredi kartı bilgilerinizi girmeyiniz.

Tüm Soru ve Sorunlarınız İçin
E-posta Adresimiz: satis@alomaliye.com
Internet Adresimiz: http://www.alomaliye.com
Mektup Adresimiz: Cihan Sokak No:27/7 06430 Sıhhıye Ankara Türkiye
Telefon Numaramız: +90 312 229 4911 veya +90 312 232 4643
Faks Numaramız: +90 312 230 7623